50

Agressieve straatroof op het Stadhuisplein

 

De politie is op zoek naar getuigen van een agressieve straatroof, vorige week woensdag, even voor 20.00 uur op het Stadhuisplein.

Op die avond liep om 19.55 uur een 16-jarige jongen op het Stadhuisplein. Hij wordt door twee jongens aangesproken en daarna achtervolgd. Wanneer de twee jongens hem inhalen ontstaat er een ruzie, waarbij het slachtoffer op zijn hoofd en lichaam wordt geslagen. Zijn vriend probeert tussenbeide te komen, maar kan niet voorkomen dat het slachtoffer beroofd wordt van zijn tas met persoonlijke spullen. De daders renden weg in de richting van de bushalte.

Wie woensdag 10 februari rond 20.00 uur op het Stationsplein in Almere was en wellicht iets gezien of gehoord heeft kan contact opnemen met de politie

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant