52

Code Rood: vaccinatielocaties gesloten

 

De autoriteiten hebben voor zondag de gehele dag code rood afgegeven in verband met de te verwachten winterse weersomstandigheden. Dat betekent dat op landelijk niveau de maatregel is afgekondigd dat alle teststraten en vaccinatielocaties van de GGD zondag de gehele dag gesloten zijn. Dit om het risico op ongevallen zoveel mogelijk te voorkomen.

Inwoners van Flevoland die voor zondag een afspraak hebben staan voor een coronatest of een coronavaccinatie op onze locaties worden afgebeld. Dat betekent dat alle afspraken voor deze dag zijn geannuleerd.

De medewerker die de annulering van de afspraak doorgeeft, geeft tevens aan wat u het beste kunt doen t.a.v. het maken van een nieuwe afspraak voor een test of een vaccinatie.

Zondag wordt op landelijk niveau de dan actuele weerssituatie opnieuw bekeken en wat het betekent voor de afspraken die op maandag gepland staan. Daarbij wordt eveneens rekening gehouden met de weercode die de autoriteiten op dat moment afgeven.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant