96

Jeugdlanden Almere en speeltuin De Speelhaven weer open

 

Ondanks corona zijn vanaf morgen, woensdag 3 februari de drie Jeugdlanden van Almere en speeltuin De Speelhaven weer open. Na een lange winter kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar weer heerlijk komen spelen en bouwen.

Jeugdland Stad, Jeugdland Haven en Jeugdland Buiten zijn in februari geopend op woensdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (o.v.v. van de voorschriften van het RIVM). Voor actuele informatie, raadpleeg www.jeugdlandalmere.nl

Aangepaste regels:

  • –  Van tevoren aanmelden bij het jeugdland van jouw keuze is wel een voorwaarde. Dit kan via de e-mail: jeugdlandhaven@deschoor.nl, jeugdlandstad@deschoor.nl of jeugdlandbuiten@deschoor.nl.
  • –  Helaas kunnen alleen de kinderen naar binnen en hun ouders/verzorgers niet.
  • –  Er kan met pin en contant worden betaald.In de voorjaarsvakantie zijn de jeugdlanden geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur.

    Jeugdland Stad, Weg 1940-1945 nr 8 Jeugdland Haven, Uithof 51
    Jeugdland Buiten, Maurice Garinpad 11

Speeltuin De Speelhaven is in februari bij goed en droog weer geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. In geval van regen is De Speelhaven gesloten en is de speeltuin mogelijk op dinsdag (extra) geopend. Raadpleeg de facebook pagina van Speelhaven voor actuele informatie.

Ouders/verzorgers mogen kinderen begeleiden met een maximum van twee per gezin/huishouden en maximaal 35 volwassenen tegelijkertijd toegestaan. Uiteraard geldt voor volwassenen uit verschillende huishoudens de minimaal 1,5 m afstand regel.

Gedurende de openingstijden is beheer van De Schoor aanwezig en is de kiosk open. Hier kan contant en met pin worden betaald.  NB op maandag, dinsdag en donderdag is De Speelhaven ook geopend, maar zonder aanwezig beheer en is de kiosk gesloten.

De Speelhaven, Schoolstraat 259, Almere Haven

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant