59

Proef met publiek Almere City FC volgende maand

 

De eerder aangekondigde proef met publiek bij Almere City FC gaat waarschijnlijk volgende maand plaatsvinden. Vanwege de jongste ontwikkelingen met de lockdown werd het experiment eerder uitgesteld. De proef houdt in dat drie groepen seizoenkaarthouders naar een wedstrijd mogen.

Voor elke groep gelden andere coronamaatregelen. Individueel worden de bewegingen van de voetbalfans gevolgd d.m.v. een tag met een computerchip. De proef moet inzichtelijk maken of- en hoe het coronavirus zich verspreidt.

Komende maand staan twee wedstrijden voor City FC op de kalender; 14 februari thuis tegen Volendam en op 28 februari staat de topper tegen Cambuur op het programma.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant