48

Gemeente gaat verder met informatieve webinars

 

Vorig jaar begonnen is de gemeente Almere begonnen met informatieve webinars om de inwoners meer wegwijs te maken in het reilen en zeilen van het lokaal bestuur. Daar waren de deelnemers erg tevreden over. Nogal wat deelnemers vroegen om een vervolg of verdieping.

De gemeente gaat eind van deze maand verder met het introductie-webinar over de Politieke Markt. Daarnaast komen er webinars over invloed en over politiek actief worden. Spreekt een van deze (of allebei) u aan, laat ons dan ook weten wat u wilt dat er besproken wordt. Stel uw vragen die in de webinars beantwoord moeten worden. Dat kan heel gemakkelijk met een mailtje aan redactie@raadvanalmere.nl.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant