56

Maak je eigen Podcast bij Easy FM

 

De lokale radiozender Easy FM gaat in 2021 inwoners en organisaties de mogelijkheid bieden om zelf een Podcast op te nemen, dit kan in eigen beheer of in de studio aan de Grote Markt. De Podcast wordt dan op de radio uitgezonden, geplaatst op Spotify en op de website van de organisatie.

Steeds meer burgers en organisaties zien Podcasts als een nieuwe manier van communiceren richting de achterban. Praten met anderen (gasten) over je hobby, vereniging, sport, organisatie of bedrijf. Door de Podcast online te zetten kunnen anderen deze beluisteren wanneer ze willen. Een Podcast is over het algemeen gesproken woord, interview, talkshow of mooi verhaal. Iets waar je graag over praat en wat je met anderen wilt delen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Easy FM. De Podcast heeft een lengte van max 55 minuten. Het mag een eenmalige Podcast zijn of met een wekelijkse/maandelijkse frequentie. De uitzendingen zijn op maandag t/m vrijdag tussen 21.00-22.00 uur. Het is niet bedoeld voor muziek programma’s. Reageren redactie@easyfm.nl

.Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant