56

Almere & The City geeft 4 X 2 seizoenskaarten weg

 

Dat de maatschappelijke tak van Almere City FC, Almere & the City, niet stil zit ondanks de huidige lockdown mag duidelijk zijn. In december zijn meerdere Almeerse gezinnen die geraakt zijn door de toeslagenaffaire al mede geholpen door Almere & the City en businesspartners van Almere City FC. Ook deze maand onderneemt Almere & the City een hartverwarmende actie.

MVO-medewerker Patrick Posthuma rijdt momenteel 2 keer per week medicijnen rond voor de Zorggroep Almere. Net als tijdens de eerste lockdown in maart doet hij dit aan de ene kant om aan de grotere vraag van het bezorgen van medicijnen te voldoen en aan de andere kant om oudere vrijwilligers bij Zorggroep Almere te vervangen. Tijdens het rondrijden van de medicijnen levert hij ook de presentatiegids van Almere City FC af met brief vanuit de club waarin gevraagd wordt om mensen aan te melden die om wat voor reden dan ook niet de middelen hebben om een seizoenkaart bij Almere City FC aan te schaffen.

.Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant