52

Afsluiting kruispunt Herman Gorterweg-N702 Hogering

Op dinsdag 19 januari 2021 om 20.00 uur starten de werkzaamheden bij het kruispunt van de Hogering met de Herman Gorterweg. Dat betekent dat vanaf die datum weggebruikers op de Hogering op dat kruispunt niet meer kunnen afslaan naar de Herman Gorterweg. Weggebruikers in de Literatuurwijk kunnen niet meer van de Herman Gorterweg naar de Hogering. Het doorgaande verkeer op de Hogering ondervindt geen hinder van deze afsluiting. Zij rijdt tijdens de werkzaamheden over een bypass (tijdelijke weg) langs het werkgebied. Per richting zijn twee rijstroken beschikbaar. Er geldt een maximale snelheid van 50 km/uur.

Voor de veiligheid en doorstroming gelden tijdens de afsluiting verschillende omleidingsroutes voor de bewoners en bezoekers van de Literatuurwijk. Bekijk alle routes op www.flevoland.nl/hogering.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant