Per dit jaar heeft Berdien Steunenberg haar functie als penningmeester van de lokale omroep neergelegd. Zij zegt zich weer meer toe te willen leggen op haar werk als dwarsfluitist en muziekdocent. Volgens eigen zeggen vertrekt zij met pijn in het hart bij de omroep waartoe ook Easy FM behoort.

Samen met At Kasbergen richtte ze 4 jaar geleden de nieuwe lokale omroep op welke in 2019 de uitzendlicentie kreeg. “Het kost helaas onvoorzien gewoon teveel tijd en dat gaat ten koste van mijn dagelijkse werk, dat ook mijn hobby is”, aldus de bekende Almeerse. Steunenberg, veelal bekend onder haar artiestennaam Stenberg, zal op gezette tijden nog wel bijdragen leveren aan de lokale omroep.

Naast bestuurslid was Stenberg ook verantwoordelijk voor het televisiekanaal Kijk Almere.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

 

Comments are closed.