De Wegwijzer in Almere zendt iedere zondag uit via internet. Vanuit het missiecentrum in Almere Buiten kan iedereen vanuit de huiskamer via YouTube meekijken. Zo ook deze zondag. Vandaag komt De Wegwijzer met een nieuwe aflevering over het thema ‘Tijd van Licht en Hoop?!’. Spreker is: Mark Zeldenrust.

Kijk live

Video door: Mediateam De Wegwijzer Almere.

Licht en Hoop

“Rutte kondigde aan dat er in 2021 weer een tijd van licht en hoop komt. Advent is het verwachten van een tijd van licht en hoop”, vertelt Mark Zeldenrust. “Duizenden jaren werd hij verwacht en toen kwam Jezus. Hij bracht het vaccin tegen het grootste virus de zonde (het missen van ons doel). En nog steeds mogen we hem verwachten. Nu voor vrede in ons hart straks voor vrede op heel de aarde”.

Foto

Missiecentrum De Wegwijzer in Almere Buiten. Foto door: Nulzesendertig.

Video gepubliceerd door 1Almere.

Comments are closed.