52

#2020: ‘Wat ontbreekt er in Almere?’

In de rubriek ‘#2020’ blikken we terug op het meest bewogen nieuwsjaar van deze eeuw. 2020 was anders dan andere jaren. Daar kan iedereen over meepraten. Vandaag aandacht voor de maand juni. 1Almere vroeg zich af: ‘Wat ontbreekt er in Almere?’.

Voorzieningen

Almere is een stad met veel voorzieningen. Van het openbaar vervoer tot de zorg en van entertainment tot banen; je vindt van alles in de stad. Maar er zijn zeker ook voorzieningen die ontbreken. Van belangrijke tot minder belangrijke voorzieningen: er is altijd wel iets te bedenken wat nog ontbreekt. Neem bijvoorbeeld de plannen voor een nieuw musicaltheater aan het Weerwater, een toeristische trekpleister of de bouw van huurwoningen.

Wat ontbreekt er volgens jou?

Wat ontbreekt er volgens jou in Almere? Ons panellid vindt het jammer dat er nog steeds geen buitenzwembad is.

Goed nieuws voor de zwemmers onder ons: het buitenzwembad komt er. Het college van burgemeester en wethouders in Almere heeft zes locaties gevonden die mogelijk geschikt zijn als plek voor een openluchtzwembad.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant