Stichting Prisma Almere heeft 1.640 euro gedoneerd aan Stichting Opkikker. Op 10 december heeft Prisma de cheque uitgereikt. De cheque werd in ontvangst genomen door Sanne van der Horst van Stichting Opkikker. De opbrengst van deze cheque komt voort uit het kerstpakket van Prisma.

Kerst

“Stichting Prisma Almere vindt het belangrijk om bij te dragen aan ‘het Almeerse’ en dus lokale ondernemers en stichtingen te ondersteunen”, meldt de stichting aan 1Almere. “Daarnaast wordt met aandacht en liefde een kerstpakket bedacht om collega’s een mooi bedankje te geven voor hun waardevolle inzet en betrokkenheid bij de organisatie en Almeerse kinderen. Dit jaar is daarom gekozen om een pakket af te nemen, waarbij de collega’s een keuze konden maken tussen cadeaupakketten”.

Cadeaupakketten

Het gaat om speciale cadeaupakketten. De collega’s kunnen namelijk op een high tea bij Tante Truus en krijgen dan een sfeerpakket gemaakt door Kleurkracht. Beide sociale ondernemingen zijn van Triade Almere. Ook konden collega’s kiezen voor een bezoek aan Thermen La Mer, 036 Natuurlijk en Almeerse Weelde of Chocolaterie BonBoni.

Doneren

Sommige collega’s kozen niet voor de cadeaupakketten en besloten te doneren aan Stichting Opkikker. Dat leverde uiteindelijk het mooie resultaat op van 1.640 euro.

Foto

Raine Geleijnse (Prisma, rechts op de foto) overhandigt de cheque aan Sanne van der Horst (Stichting Opkikker).

Comments are closed.