Vanwege de coronamaatregelen kan er dit jaar geen kerstbrunch plaatsvinden in Almere Poort. De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap, bekend van de Baitul Afiyat Moskee in Poort, heeft in samenwerking met het wijkteam een alternatief verzonnen.

Tweede Kerstdag

De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap zal de tweede kerstdag bij meer dan 150 huizen een warme Pakistaanse maaltijd bezorgen. Het gaat om het gerecht ‘Biryani’ (een luxe kip en rijstgerecht). De maaltijd is goed voor minimaal 4 personen en bevat ook een toetje.

Bij jou ook een maaltijd?

Een groot gedeelte van de huishoudens die een maaltijd krijgen, hebben hier al een brief van ontvangen. Zij kunnen ook aangeven of zij liever een vegetarische maaltijd willen.  “Er is nog ruimte voor 50 huishoudens die hier gebruik van kunnen maken. Geïnteresseerden poortenaren kunnen dit nog tot uiterlijk 21 december melden”, meldt Safeer Siddiqui. Zij kunnen appen of sms’en met Safeer Siddiqui: 06-40422256 of tweeten naar @AlmereMoskee.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.