52

Politie betrapt verdachten van diefstal in Almere op heterdaad

De politie heeft twee verdachten van diefstal op pakketbezorgers op heterdaad betrapt. In de Molenbuurt in Almere zijn sinds oktober verschillende pakketbezorgers bestolen van spullen uit hun bus.

Heterdaad

Zaterdagmiddag was het weer raak in de Molenbuurt. “Een bezorger is bezig een pakket af te leveren wanneer hij een aantal jongens hoort roepen dat hij is bestolen”, meldt de politie. “De man gaat direct naar de bus en merkt dat er twee pakketten zijn verdwenen. Hij belt direct de politie en geeft een duidelijk signalement van de drie jongens door. Onderweg naar de melding zien agenten twee jongens lopen die voldoen aan het signalement. Ze zien ook dat ze een pakketje in de bosjes gooien”.

Aanhouding

Uiteindelijk hebben de agenda de twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee jongens van 13 en 15 jaar uit Almere. “Er wordt onderzocht of de twee ook in verband kunnen worden gebracht met de eerdere diefstallen”, aldus de politie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant