58

Bibliotheek Almere opent Biebdrive op 17 december

De komende vijf weken moeten ook de bibliotheken in Almere de deuren sluiten vanwege de nieuwe lockdown. Daarom begint de bibliotheek met een afhaalservice. “We beginnen hiermee in bibliotheek Stad op donderdag 17 december”, meldt de bibliotheek online.

Online

Tijdens de lockdown is er ook online veel te doen. Je kunt e-books lenen via de onlinebibliotheek.nl of een kijkje nemen in de virtuele bibliotheek. Daar vind je handige informatie en leuke online bezigheden voor jong en oud.

Biebdrive

De ‘Biebdrive’ opent de deuren op 17 december 2020. “We hebben een beetje voorbereidingstijd nodig, dus houd onze website in de gaten. Daar delen we snel meer informatie”, aldus de bibliotheek. De bibliotheek gaat waarschijnlijk vanaf 19 januari 2021 weer open. Dan eindigt naar verwachting de lockdown.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant