De politie heeft afgelopen zondag nog twee verdachten aangehouden voor de overval op de telefoonwinkel aan het Noordeind in Almere Buiten. Dat meldt de politie online. In totaal zijn er nu negen verdachten aangehouden. Het onderzoek naar de overvallen gaat verder.

Overval

“Zaterdag 29 november rond half 11 komen twee jongens gekleed in een donker regenpak de telefoonwinkel aan het Noordeinde binnen”, meldt de politie. “Ze bedreigen het personeel en met buit gaan ze er vandoor. Getuigen zien de verdachten rennen in de richting van de Molenbuurt. Agenten starten een zoekactie in de omgeving en horen dat de verdachten ter hoogte van de Buitenkruier hun regenpakken hebben uitgetrokken. Niet veel later zien de agenten op het Pirellipad de twee verdachten. Zij worden direct aangehouden. Het gaat om twee jongens van 15 jaar en 16 jaar uit Almere”.

Tweede overval

De volgende dag, op zondag 30 november, wordt weer een telefoonwinkel overvallen. Dit keer op de Stationsstraat.

Aanhoudingen

Na de overval werd door de recherche een onderzoek ingesteld. Dit onderzoek leidde naar vier verdachten. Zij werden allemaal dezelfde avond buiten heterdaad aangehouden.

Maandag 30 november werd ook een vijfde verdachte aangehouden.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.