Het kabinet komt met een harde lockdown waarbij bijna alles tot en met 19 januari dicht gaat. Dat melden Haagse bronnen. Naar verwachting zullen door de landelijke maatregelen alle theaters, bioscopen, niet-essentiële winkels en scholen moeten sluiten. Contactberoepen zoals de kappers en massagesalons moeten ook stoppen.

Toespraak

Premier Rutte heeft aangekondigd met een toespraak te komen. De toespraak wordt vanavond om 19.00 uur live uitgezonden op NPO1.

Middernacht

Naar verwachting zullen de nieuwe maatregelen vanaf middernacht ingaan. Vooralsnog komt er geen avondklok. Scholen krijgen waarschijnlijk nog een dag extra om zich voor te bereiden, blijkt uit berichtgeving van de NOS.

Lees ook eens:

Opnieuw fors aantal coronabesmettingen in Almere

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.