89

Terugkijken bij 1Almere: Nieuwe aflevering van De Wegwijzer Almere

De Wegwijzer in Almere zendt iedere zondag uit via internet. Vanuit het missiecentrum in Almere Buiten kan iedereen vanuit de huiskamer via YouTube meekijken. Zo ook deze zondag. Vandaag komt De Wegwijzer met een nieuwe aflevering over het thema ‘Door Jezus’ liefde omringd’. De spreker van vandaag is Bert Noteboom.

Live meekijken

Video door: Mediateam De Wegwijzer Almere.

Op locatie

Sinds zondag 6 september is De Wegwijzer Almere gestart met diensten met bezoekers op zes locaties in de stad. “We gaan onze huiskamer upgraden naar een gezamenlijke bijeenkomst in de wijk, in buurthuizen, scholen of het Missie Centrum”, aldus de christelijke kerkgemeente. Op de website van De Wegwijzer Almere is hier meer informatie over te bekijken.

Foto

Missiecentrum De Wegwijzer in Almere Buiten. Foto door: Nulzesendertig.

Video gepubliceerd door 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant