148

Almeerse lokale omroep neemt 1Almere over

Nieuwsplatform 1Almere krijgt een nieuwe eigenaar. Stichting Productie Fabriek Almere (SPFA) heeft deze week afspraken gemaakt over een overname van 1Almere.nl.

Lokale omroep

SPFA verzorgt de lokale radio- en televisie-uitzendingen in de gemeente Almere. De naam van de tv-zender is KIJK Almere. KIJK Almere startte op 3 januari 2020 met een feestelijke Nieuwjaarstafel Op 2 en is te vinden op Ziggo kanaal 36, T-Mobile 758 en KPN / Telfort op 1392.

De radiozender is EASY FM. De zender is te beluisteren via 95,5 FM, via de gelijknamige website en ook via de (gratis) app.

Met de overname krijgt SPFA er nieuwe mediakanalen bij. Zowel 1almere.nl als de Facebook-, Twitter-, Youtube- en Instagram-pagina van 1Almere behoren straks ook tot de lokale mediakanalen van de Almeerse lokale omroep.

Verhuizing

De komende weken zal 1almere.nl verhuizen naar een nieuwe server. Het is daarom mogelijk dat de website af en toe niet te bereiken is. Het actuele Almeerse nieuws blijft in de tussentijd te volgen via de website van EASY FM, op de radio- en televisie-kanalen en via sociale media.

Lees ook eens:

Nieuwe lokale omroep viert start in World Trade Center

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant