Het CDA-Statenlid Hennie Bogaards uit Emmeloord vertrekt per 1 januari uit Provinciale Staten. Op die datum gaat ze aan de slag als manager bij Driezorg in Zwolle en deze baan is niet te combineren met het Statenlidmaatschap.

Bogaards

Bogaards is sinds de verkiezingen van 2019 Statenlid. Daarvoor was ze onder meer wethouder in Noordoostpolder. “Provinciale politiek was voor mij weer een extra ervaring”, zegt ze. “Samen met andere partijen heb ik me vooral ingezet voor de Lelylijn, de N50 en de subsidie voor La Mascotte. Daar kan ik tevreden op terug kijken.”

CDA

Helemaal stoppen met het CDA doet ze niet; ze blijft interim voorzitter van de afdeling Noordoostpolder. Bogaards wordt in de Statenfractie opgevolgd door Wim Klink uit Zeewolde.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.

Comments are closed.