59

Aantal positieve coronatests licht afgenomen in Almere

Het aantal positieve coronatests is licht afgenomen in Almere. Afgelopen week kregen 424 mensen een positieve uitslag te horen van de coronatest. De week ervoor ging het om 532 positieve gevallen. Dat meldt het RIVM in nieuwe weekcijfers. De cijfers gaan over 24 november tot en met 1 december 2020. Volgens de cijfers van het RIVM is er in de afgelopen week één Almeerder overleden aan het virus.

Flevoland

Lelystad: 147 positieve tests (vorige week waren dat er 167).
Noordoostpolder: 163 positieve tests (vorige week waren dat er 158).
Dronten: 91 positieve tests (vorige week waren dat er 90).
Zeewolde: 31 positieve tests (vorige week waren dat er 26).
Urk: 283 positieve tests (vorige week waren dat er 280).

Landelijk

Afgelopen week was er landelijk eveneens een lichte daling te zien in het aantal nieuwe meldingen COVID-19-besmettingen, namelijk 33.949 nieuwe meldingen in afgelopen week vergeleken met 36.931 nieuwe meldingen in de week daarvoor (-8%). Het reproductiegetal ligt nog steeds ongeveer op de 1.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant