69

Politie zoekt getuigen van beschieting en beroving in Almere

Maandag 23 november werd er een man beschoten en beroofd op de Lesplaats in Almere. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen hun informatie door te geven. Dat meldt de politie online.

Beschieting en beroving

“Maandag 23 november tussen 20.15 en 20.30 uur werd een man door drie mannen beschoten en beroofd op een parkeerterrein aan de Lesplaats”, zo laat de politie weten. “De drie gingen er in een in kleine, witte auto vandoor. Het slachtoffer moest zich vanwege een schotwond in zijn been laten behandelen in het ziekenhuis”.

Oproep

De politie onderzoekt deze zaak en vraagt getuigen, bijvoorbeeld mensen die net uit de drive through van het restaurant tegenover de locatie kwamen, om hun informatie door te geven via 0900-8844, via het tipformulier of anoniem via 0800-7000.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant