**Update 01-12-2020: De politie heeft zeven jonge verdachten aangehouden voor de twee overvallen op telefoonwinkels.**

**Update 29-11-2020: Zondagmiddag rond 12:30 uur werd er nogmaals een telefoonwinkel overvallen. Ditmaal in Almere Stad aan de Stationsstraat. Het ging om een winkel van Vodafone. De overval werd gepleegd door drie mannen. Het is onduidelijk of de overval in verband staat met de overval op zaterdag (zie hieronder).**

Zaterdagochtend is er opnieuw een telefoonzaak overvallen. Dit keer gaat het om een vestiging van T-mobile in Almere Buiten. De overval vond plaats rond kwart voor elf op het Noordeinde. In oktober werd dezelfde vestiging ook al overvallen.

Onderzoek

De politie doet sporenonderzoek. Er wordt onder andere een omgevallen scooter onderzocht. Het is onduidelijk of de scooter iets met de overval te maken heeft. Op dit moment is het nog niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen en of de overvallers iets hebben buitgemaakt.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.