Eind vorige week werd bekend dat het Almeerse college van burgemeester en wethouders de Buitengewoon Opsporingsambtenaren en coördinatoren van stadstoezicht éénmalig een bonus van 300 euro toe gaat kennen. Goed idee? Of hebben we het geld voor andere zaken nodig?

Wat vind jij?

Stem hieronder op de poll.

'Goed dat de Almeerse opsporingsambtenaren een bonus krijgen'

Extra geld

Het college wil de mannen en vrouwen belonen vanwege de extra en zware werkzaamheden tijdens de coronacrisis. “Zij staan immers dag in dag uit in de frontlinie om zorg te dragen voor de leefbaarheid, veiligheid en gezondheid in onze stad. Het college ziet dat de toezichthouders onverminderd doorzetten en is daar trots op”, aldus de gemeente.

Lees ook eens:

Bonus voor Almeerse opsporingsambtenaren

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.