78

Schaakvereniging Almere geeft online schaaklessen

Almeerders hoeven zich de komende tijd niet te vervelen. Schaakvereniging Almere geeft namelijk online schaaklessen. Iedereen mag meedoen.

Online

Schaakvereniging Almere heeft een online clubomgeving gemaakt op Chess.com. Er zijn jeugd- en seniorenlessen. “Halverwege maart werden we ineens overvallen door het gedwongen sluiten van de schaakclub”, zo meldt de club online. “We hadden geen idee hoe lang dit zou duren, maar het werd al snel duidelijk dat het niet voor een paar weken zou zijn. Daarom hebben we een online versie van de club gestart op chess.com. Misschien niet het voorkeursplatform van iedereen, maar op dat moment – zover wij konden zien – wel het platform met de meeste mogelijkheden”.

Aanmelden

Om mee te doen kun je een profiel aanmaken op de website van chess.com. Daarna kun je meedoen aan de online schaaklessen en wedstrijden.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant