Na de nederlaag van vorige week (7-2 tegen SC Cambuur) heeft Almere City FC zich uitstekend opgericht in een nieuwe wedstrijd. De club speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Eindstand: 3-0.

Wedstrijdverslag

“Het duurt even voor de wedstrijd op gang komt. City heeft de hele wedstrijd meer de bal dan de tegenstander en na een kleine twintig minuten levert dat de eerste gevaarlijke momenten op”, meldt de club. “Een vrije trap van Ryan Koolwijk wordt met moeite gekeerd door doelman Jay Gorter en de afgeslagen hoekschop daarna levert Tim Receveur een vrije schietkans op”.

“Vlak voor rust is het echter alsnog raak. Frederik Helstrup is de gelukkige doelpuntenmaker. Jearl Margaritha mist nog een kans, maar even later is het wel 2-0. De van een blessure teruggekeerde middenvelder Xian Emmers is verantwoordelijk voor 3-0 met een prachtige kopbal”.

Bekijk het volledige wedstrijdverslag op de website van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.