Dit weekend wordt er gewerkt aan het spoor tussen Lelystad en Weesp. Er rijden het komende weekend geen treinen op dit traject. Er worden stop- en snelbussen ingezet. De NS raadt reizigers aan eerst de reisplanner en NS-app te raadplegen. Reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd.

Omreizen en ander vervoer

Van 21 november 00:30 tot 23 november 02:00 rijden er stop- en snelbussen tussen Weesp en Lelystad. Op alle Almeerse stations stoppen er dus bussen. De snelbussen doen alleen de grote stations aan. Tussen Weesp en Lelystad Centrum is de dienstregeling hiervoor aangepast.

Reizigers tussen Schiphol Airport en Zwolle reizen via Amersfoort Centraal. Reizigers tussen Amsterdam Centraal en Zwolle reizen ook via Amersfoort Centraal.

Opknapbeurt

Er vinden diverse werkzaamheden plaats aan het spoor. De komende tijd zal er vaker worden gewerkt aan station Almere Centrum. Het station krijgt namelijk een opknapbeurt. “Station Almere Centrum is een belangrijk knooppunt voor onze stad én voor Flevoland. Dit moet een goede plek voor reizigers zijn, en een visitekaartje voor de stad. Gemeente, provincie, NS en ProRail werken hier samen aan”, zei wethouder Jan Hoek eerder.

Lees ook eens:

“Almere gaat voor een echte binnenstad”

Foto

Vernieuwing Almere Centrum stationsomgeving. Bron: Gemeente Almere.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.