56

Wie wordt de Prachtige Poortenaar 2020?

De Gemeente Almere is op zoek naar een bewoner van Poort die zich vaak inzet voor het stadsdeel en de bewoners. Die persoon kan genomineerd worden voor de prijs Prachtige Poortenaar 2020. Dat meldt de Gemeente Almere online.

In het zonnetje

“Kent u een bewoner van Poort die zich vaak inzet voor het stadsdeel en de bewoners? Iemand die vrijwillig buren helpt of leuke activiteiten organiseert? En die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Nomineer hem of haar voor de titel Prachtige Poortenaar 2020”, zo schrijft de gemeente.

Nomineren

De nominatie kan worden verzonden aan de gebiedssecretaris van Poort. Dit kan tot uiterlijk 16 december 2020. De Prachtige Poortenaar wordt in januari 2021 bekendgemaakt. Op de website van de gemeente is meer informatie te vinden.

Foto

Wethouder Veeningen huldigde de vier Prachtige Poortenaren 2019 in januari van 2020 (vlnr Yte en Anja Oosterhof, wethouder Veeningen, Lieke Poorten en Gertjan Kloek). Foto door: Gemeente Almere (aangeleverd).

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant