52

Overval op Vodafone in centrum

Een filiaal van Vodafone is vanochtend overvallen. Het gaat om een vestiging in het centrum van de stad. Niemand is gewond geraakt.

Twee verdachten

Twee verdachten bedreigden rond 10.30 uur het personeel in de winkel aan de Stationsstraat. Het tweetal ging ervandoor met een nog onbekende buit. De verdachten reden daarbij op een zwarte scooter in de richting van de Spoordreef en de Stedenwijk.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen. De laatste tijd vinden er vaker overvallen plaats op telefoonwinkels in de stad. Dat was meestal ook op dinsdagochtend. Of de eerdere overvallen verband houden met de overval van vandaag, moet nog worden onderzocht.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant