**Update 16-11-2020 11:58 uur: Luister iedere werkdag tussen 12.00 en 15.00 uur naar Sun Radio NL en beluister de beste Nederlandstalige muziek als aanvulling op de Spotify-playlist hieronder.**

Nu theaters en podia opnieuw zijn gesloten is de 1Almere Playlist terug. In de playlist hoor je Almeerse artiesten en artiesten die in Almere zouden optreden. Tegelijk is het een manier om artiesten te steunen in deze tijd. Welke artiest mis jij in de lijst?

Beluister de playlist

Beluister de playlist in Spotify. Vandaag zijn er nieuwe liederen van Gitta de Ridder aan de lijst toegevoegd. Maar wie ontbreekt er nog in de lijst? Laat het ons weten door te reageren via discussie.net (zie onderaan). Maak je zelf ook muziek? Vertel het ons!

Buma

Auteursrechtenorganisatie Buma Cultuur riep tijdens de eerste lockdown radiostations op om zoveel mogelijk muziek van Nederlandse artiesten te draaien. “Artiesten treden niet meer op en zien daardoor een groot deel van hun inkomsten verdwijnen”, zegt directeur Frank Helmink van Buma Cultuur. Reden voor de redactie van 1Almere om ook tijdens de tweede lockdown, nu theaters en podia opnieuw zijn gesloten, een hitlijst op te stellen waarmee we de artiesten steunen. De lijst wordt geopend en gesloten door Almeerse artiesten.

Foto

Optreden van Rik Limonard tijdens het eerste Pop-up Podium. Foto: Aangeleverd door Pop-Up Podium Almere.

Playlist samengesteld door: 1Almere.nl.

Comments are closed.