Wil je wel eens een ander recept uitproberen, maar niet gelijk een nieuw kookboek aanschaffen? In verschillende wijken van Almere staan sinds kort 20 kookboekenkastjes. Dat meldt de Gemeente Almere.

Mini-bibliotheek

“Vergelijk het met een mini-bibliotheek waar iedereen kookboeken uit kan halen en ook in kan zetten”, aldus de gemeente. “En waar iedereen zijn of haar favoriete recept kan delen met de buurt. Van elkaars keuken proeven en leren, dat is het idee. Check de plattegrond of er ook een kookboekenkastje bij jou in de buurt staat”.

Voortuin

Almeerders kunnen ook kans maken op een eigen kookboekenkastje in de voortuin. “We gaan nog 5 Kookboekenkastjes uitgeven, zodat we nog meer mensen blij kunnen maken met nieuwe recepten”, meldt de Gemeente Almere. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.