54

Almere City FC staat pittige uitwedstrijd te wachten

Vandaag wordt er een uitwedstrijd gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Almere City FC treft SC Cambuur in het Cambuurstadion. Een cruciale wedstrijd. ”Het is een tegenstander waar men in Almere nog wat appeltjes mee te schillen heeft”, aldus de club. Waarschijnlijk ook een pittige wedstrijd. ”Het wordt de nummer 2 tegen de nummer 3”.

Droom

“In 2019 maakten de Leeuwarders plotsklaps een einde aan de Eredivisiedroom van City”, blikt de club terug. “Na het beste seizoen uit de clubhistorie en een zevende plaats op de ranglijst trof de ploeg van Ole Tobiasen, toen interim-trainer, Cambuur in de eerste ronde van de play-offs. De heenwedstrijd in Friesland eindigde in een verdienstelijk 2-2 gelijkspel, maar de terugwedstrijd ging met 1-2 verloren”.

Sindsdien werd er niet meer gewonnen van SC Cambuur.

Strijden

Toch gaat Almere City FC strijden om het enige ongeslagen team in de Keuken Kampioen Divisie te blijven. Daarbovenop gaat de club op zoek naar drie punten. Fans mogen de wedstrijd nog steeds niet bijwonen. Wel is de wedstrijd te volgen via Easy FM en FOX Sports 1.

De uitslag van de wedstrijd is vanaf maandag ook te vinden op 1almere.nl.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant