60

1Almere Werk in de Buurt: Opruimhulp, klusser en helpende handen gezocht

In de rubriek ‘Werk in de buurt’ dit keer aandacht voor diverse vrijwilligersvacatures bij de VMCA.

Wandelmaatje

Een man van 41 jaar oud zoekt een wandelmaatje om eenmaal per week aan het einde van de middag / begin avond samen te gaan wandelen in Almere. De man woont bij Interaktcontour in de Almeerse Literatuurwijk. Lees er meer over in de vacature.

Basisschool De Dukdalf

Heb jij tussen de middag een uurtje over? Kom dan helpen bij basisschool De Dukdalf. De school zoekt naar enthousiaste vrijwilligers die tegen een vergoeding willen helpen tijdens de overblijf op basisschool de Dukdalf in Almere.

Interesse? Bekijk de vacature.

Opruimhulp

Tuinman Almere 036 zoekt een opruimhulp. “Als vrijwillige tuinman in Almere help ik mensen met een minimuminkomen, die zelf hun tuin niet op orde kunnen houden en niet beschikken over een eigen netwerk in geheel Almere. Aangezien veel tuinen best wel zwaar verwaarloosd zijn, komt daar veel tuinafval uit en dat voer ik dan af met een aanhanger. Dit is behoorlijk zwaar werk, daarom zoek ik opruimhulpen die tuinafval kunnen laden- en lossen, bladblazen en vegen”, zo staat in de vacature. “Je komt in een team te werken waarbij je de tuinman ondersteunt in zijn werkzaamheden. Voor deze vacature zoek ik mensen die het leuk vinden om buiten te werken en om nieuwe ervaringen op te doen”.

Lees er hier meer over.

Meer vacatures

Benieuwd naar meer vrijwilligersvacatures? Neem eens een kijkje bij de VMCA.

Betaalde baan

Natuurlijk begrijpen we dat veel Almeerders op zoek zijn naar een betaalde baan. Om die reden hebben we ook verder gekeken. Kijk eens op Twitter. Daar zijn veel vacatures te vinden.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant