Op vrijdag 4 december aanstaande vindt het jaarlijkse Flevo Campus Live plaats. Het evenement zal online plaatsvinden. “Het belooft weer een inspirerend programma te worden en niet in de laatste plaats omdat we de feestelijke lancering van de Village vieren”, laat de organisator weten.

Broedplaats

”De Village wordt dé broedplaats voor voedselondernemers en start-ups op het Floriadeterrein in Almere”, meldt Flevo Campus. “Alle voedselveranderaars uit het Flevo Campus netwerk (en daarbuiten) mogen de Village hun thuis noemen, en samen bouwen zowel aan de fysieke Village als aan het netwerk dat de Village herbergt”.

Programma

In het ochtendprogramma van Flevo Campus Live zitten dit jaar vijf workshops waarin (jonge) voedselveranderaars hun stem kunnen laten horen: hoe bouwen we een innovatief, inspirerend en inclusief nieuw thuis voor de voedselbeweging? ‘s Middags krijgen we antwoord op die vraag en lanceren we de Village officieel.

Meer informatie vind je op de speciale website over Flevo Campus Live.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.