Nu theaters en podia opnieuw zijn gesloten is de 1Almere Playlist terug. In de playlist hoor je Almeerse artiesten en artiesten die in Almere zouden optreden. Tegelijk is het een manier om artiesten te steunen in deze tijd. Het mooie van de Spotify-playlist is dat je door kunt klikken naar het account en andere playlists van artiesten. Zo kun je zelf kiezen wat je wilt beluisteren en hoor je altijd muziek die jij leuk vindt.

Beluister de playlist

Beluister de playlist in Spotify. Vandaag zijn Brownie Dutch en de Almeerse Gitta de Ridder toegevoegd aan de playlist. Wil je meer horen? Sun Radio NL draait tussen 12.00 en 16.00 uur de beste Nederlandstalige muziek als aanvulling op de Spotify-playlist.

Buma

Auteursrechtenorganisatie Buma Cultuur riep tijdens de eerste lockdown radiostations op om zoveel mogelijk muziek van Nederlandse artiesten te draaien. “Artiesten treden niet meer op en zien daardoor een groot deel van hun inkomsten verdwijnen”, zegt directeur Frank Helmink van Buma Cultuur. Reden voor de redactie van 1Almere om ook tijdens de tweede lockdown, nu theaters en podia opnieuw zijn gesloten, een hitlijst op te stellen waarmee we de artiesten steunen. De lijst wordt geopend en gesloten door Almeerse artiesten.

Foto

Gitta de Ridder. Foto: Uit archief.

Playlist samengesteld door: 1Almere.nl.

Comments are closed.