62

Almere City FC: 2-0 winst op Jong AZ

Almere City FC heeft met 2-0 de overwinning geboekt in de wedstrijd tegen Jong AZ. Hierdoor is Almere City FC in ieder geval de komende negen dagen koploper.

Wedstrijdverslag

In het Yanmar Stadion werd er pas laat gescoord. “in de eerste minuut krijgt Thomas Verheydt al een beste kans, maar zijn punter wordt gekeerd door de doelman. Ook een scrimmage met onder meer Faris Hammouti als kanshebber op een doelpunt levert geen goal op, evenals een kopbal van Damon Mirani”, meldt de club.

De doelpunten vallen pas laat. Mirani kopt uit een vrije trap maar weer eens een bal binnen en zet City daarmee op 1-0. “En een paar minuten later kan de wedstrijd ‘gecalled’ worden als Kaandorp doeltreffend is. Hij schiet de bal prachtig kruislings binnen en brengt Almere City FC in veilige haven met de 2-0”.

Lees het volledige wedstrijdverslag op de website van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant