61

Aangehouden Almeerder vandaag voorgeleid bij rechter-commissaris

Op dinsdag 3 november heeft de politie een verdachte aangehouden in het onderzoek naar een woningoverval. De overval vond plaats op donderdag 19 december 2019 aan de Noordersingel in Eemnes. De arrestant is een 21-jarige Almeerder. Hij wordt vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Overval

Op 3 november 2020 werden de bewoners rond 08.15 uur verrast door twee verdachten die het huis waren binnengedrongen. “Er werd geweld gebruikt tegen de slachtoffers die hiervoor naar het ziekenhuis moesten”, schrijft de politie. “Het onafgebroken en voortdurend rechercheonderzoek heeft geleid tot de arrestatie van een van de mogelijke verdachten. Het gaat om een 21-jarige inwoner van Almere”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant