62

Almeerse artiesten in Spotify-playlist ‘Houd vol #Almere’

**Update 05-11-2020 11:58 uur: Luister nu naar Sun Radio NL en beluister de beste Nederlandstalige muziek als aanvulling op de Spotify-playlist hieronder.**

Auteursrechtenorganisatie Buma Cultuur riep tijdens de eerste lockdown radiostations op om zoveel mogelijk muziek van Nederlandse artiesten te draaien. “Artiesten treden niet meer op en zien daardoor een groot deel van hun inkomsten verdwijnen”, zegt directeur Frank Helmink van Buma Cultuur. Reden voor de redactie van 1Almere om ook tijdens de tweede lockdown, nu theaters en podia opnieuw zijn gesloten, een hitlijst op te stellen waarmee we de artiesten steunen. De lijst wordt geopend en gesloten door Almeerse artiesten.

Wil je meer horen? Sun Radio NL draait tussen 12.00 en 16.00 uur de beste Nederlandstalige muziek als aanvulling op de Spotify-playlist.

Van Ali B. tot Caroline in’t Veld

De Almeerse rapper opent de lijst met ‘Anderhalf’. Het nummer gaat over de 1,5-meter-maatregel. Vervolgens hoor je de Almeerse artieste Caroline in’t Veld. Op vier staat Ronnie Flex. De artiest zou op 14 november optreden in de Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Ook zijn optreden is geannuleerd.

Abonneer je op de lijst hieronder. De lijst wordt elke maandag, woensdag en vrijdag geüpdatet.

Meer horen?

Wil je meer horen? Sun Radio NL draait tussen 12.00 en 16.00 uur de beste Nederlandstalige muziek als aanvulling op de Spotify-playlist. Tussen de muziek door hoor je nieuwsbulletins van 1Almere.

Foto

Bron: Screenshot uit videoclip YouTube.

Playlist samengesteld door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant