48

Twee bestelbusjes van Droomspeelbus uitgebrand

Bij Stadslandgoed De Kemphaan zijn zaterdagnacht twee voertuigen van De Schoor uitgebrand. Het gaat om twee bestelbusjes die dienst deden als Droomspeelbus. Of het om brandstichting gaat is nog niet bekend.

Droomspeelbus

De Droomspeelbus bezoekt vooral wijken waar nog weinig speelvoorzieningen voor kinderen zijn. De Droomspeelbus organiseert sport- en spelactiviteiten en is van welzijnsorganisatie De Schoor. De busjes komen ook langs op allerlei evenementen waar Almeerse kinderen aanwezig zijn.

Balen

Erna Driessen van De Schoor liet weten flink te balen van de brand. De Schoor beschikt nu nog over slechts één busje. Er wordt gekeken of het mogelijk is om busjes te huren.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant