“De moord op en onthoofding van Samuel Paty en de aanslag in Nice moeten worden veroordeeld”, dat zegt het internationale Hoofd van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap. De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap is ook actief in Almere.

Gemeenschap

De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap heeft een moskee in Almere Poort. “De gemeenschap staat bekend voor zijn liefdadigheidswerk en vredelievend karakter. Het motto van de gemeenschap is: liefde voor iedereen, haat voor niemand”, zo lieten de leden van de Baitul Afiyat Moskee eerder weten. De leden staan dan ook achter de reactie van het internationale Hoofd Hazrat Mirza Masroor Ahmad.

Medeleven

Het internationale Hoofd van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap betuigt zijn diepste medeleven met de dierbaren van de slachtoffers en met de Franse bevolking.

“De gevolgen van deze vreselijke daad hebben de spanningen tussen de islamitische wereld en het Westen en tussen Moslims die in Frankrijk wonen en de rest van de samenleving verder vergroot. Wij beschouwen dit als een bron van diepe teleurstelling en een wijze waarop de vrede en stabiliteit in de wereld verder wordt ondermijnd. We zouden allen moeten samenwerken om alle vormen van extremisme uit te bannen en wederzijds begrip en tolerantie aan te moedigen. Vanuit ons perspectief zal de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap alles in het werk stellen om een beter begrip te bevorderen van de ware en vreedzame leerstellingen van de islam in de wereld”.

Lees ook eens:

Moskee organiseert vuurwerkafval opruimactie

PVV vreest voor ‘radicale islamitische organisaties’ in Almere na oproep NIDA

Foto

Moskee Baitul-Afiyat Almere Poort. Foto: Aangeleverd.

Artikel geschreven door: 1Almere.nl.

Comments are closed.