Naast bijeenkomsten op locatie, verspreid over Almere, blijft De Wegwijzer ook online uitzenden. Bekijk hieronder de aflevering over het thema: ‘Het eigendom van Christus’. Spreker is: André Meulmeester.

Kijk live

Deze aflevering wordt om 12.00 uur opnieuw uitgezonden via de lokale zender KIJK Almere TV.

Video door: Mediateam De Wegwijzer Almere.

Thema

”De gelovigen in Korinthe leefden in een seculiere cultuur die bol stond van immoreel gedrag. Hoe kun je als christen staande blijven in zo’n omgeving”, vertelt Meulmeester. “Door te beseffen dat je duur betaald bent door het offer van Jezus aan het kruis. Hij heeft ons schoongewassen en weer in een rechte verhouding tot God gebracht. Dat is het juiste motief om niet opnieuw met de zonde bezoedeld te raken. We zijn het eigendom van Christus”.

Foto

Missiecentrum De Wegwijzer in Almere Buiten. Foto door: Nulzesendertig.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.