**Update 02-11-2020: Vandaag heeft de politie bevestigd dat er is ingegrepen bij een illegaal feest op bedrijventerrein Markerkant. Ook op zaterdag greep de politie in bij een illegaal feest. Dat feest vond plaats in de buurt van het kasteel en de Waterlandseweg. Daar kwamen 14 mensen bij elkaar, draaiden muziek en stookten een kampvuur.**

Zaterdagavond vond er mogelijk een illegaal feest plaats op bedrijventerrein Markerkant. Het ging vermoedelijk om een halloweenfeest. Volgens berichtgeving van de regionale omroep maakte de politie er kort voor middernacht een eind aan.

Overtreding

Volgens ooggetuigen namen de feestgangers het niet nauw met de coronaregels. Op het moment dat de politie het pand binnenging, sloegen veel aanwezigen op de vlucht. In totaal zouden er 100 mensen aanwezig zijn geweest bij het feest. Het is onduidelijk of er boetes zijn uitgedeeld.

Halfweg en Limburg

Op meer plekken in Nederland vonden er illegale halloweenfeesten plaats. In Halfweg, bij Amsterdam, was een illegaal Halloweenfeest en in Limburg was een feest met 150 jongeren in een bos. Dat meldt RTL Nieuws.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.