62

Tot 15 december: Expo Women of Almere

Van 7 november tot en met 15 december 2020 is de expositie ‘Woman of Almere’ te bekijken in ‘101 STUDIO‘ in Almere. De expo ‘Women of Almere’ laat zien hoe multicultureel en divers de inwoners van Almere zijn.

50 vrouwen

Vijftig vrouwen met vijftig verschillende nationaliteiten vertellen over hun cultuur, tradities en land van herkomst. In het teken van Internationale vrouwendag in 2021 zijn deze vrouwen het symbool van Almere.

Culturen

“De expositie brengt het mooie van verschillende culturen in het licht, maar ook de obstakels die horen bij emigratie”, aldus de organisatoren van de expositie. “Deze vrouwen stellen zichzelf open en vertellen prachtige levensverhalen die te lezen zijn op deze expositie”.

Waar en wanneer?

De expositie is te bekijken in ‘101Studio’ in Almere aan de Hendrik Werkmanstraat 101. Dit is dagelijks te zien vanaf 7 november 2020 t/m 15 december 2020. Meer informatie is te vinden op de website van 101Studio.

Foto

Ter illustratie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant