71

”Almere City FC schrijft geschiedenis op De Toekomst”

Almere City FC heeft geschiedenis geschreven. Dat meldt de club na een overwinning op Jong Ajax. De ploeg van Ole Tobiasen won vrijdag voor het eerst in de historie een uitwedstrijd van Jong Ajax. “Bovendien zette de formatie met de overwinning de stempel op een recordreeks: elf wedstrijden op rij is het Almere City FC ongeslagen”, aldus de club. De Almeerders waren met 4-1 te sterk voor de tegenpartij.

Wedstrijdverslag

“De vier vorige ritjes naar Amsterdam-Duivendrecht leverde Almere City FC vier nederlagen op met een alles zeggend doelsaldo van 5 doelpunten voor en 20 tegen. Vooral de laatste twee uitjes naar 020 waren pijnlijk”, schrijft Almere City FC. Hoe anders is het Jong Ajax – Almere City FC van 30 oktober 2020.

Bekijk een volledig wedstrijdverslag op de website van Almere City FC.

Komende vrijdag

Aankomende vrijdag mag Almere City FC laten zien dat in eigen huis ook Jong AZ verslagen kan worden. De wedstrijd tegen de Noord-Hollanders begint in het eigen Yanmar Stadion om 21:00 uur.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant