Zorggroep Almere is op zoek naar mensen die op vrijwillige basis een steentje willen bijdragen tijdens de coronacrisis. “Het coronavirus heeft wederom grote impact op de zorg. Wij zetten alle zeilen bij om te zorgen voor mensen die dat het hardst nodig hebben. Extra hulp daarbij is zeer welkom”, schrijft de zorggroep online.

Aanmelden

Mensen kunnen zich online aanmelden via een aanmeldformulier. Het maakt daarbij niet uit of je wel of geen ‘zorgachtergrond’ hebt. “Van mensen met een afgeronde zorgopleiding en mensen die een zorgopleiding volgen, tot mensen die zich op een andere manier kunnen inzetten. Bijvoorbeeld als portiers bij onze gezondheidscentra. We zorgen ervoor dat extra (zorg)personeel op de juiste plek wordt ingezet”, aldus Zorggroep Almere.

Voorjaar

In het voorjaar deed de zorggroep ook al een oproep. Mensen die toen als vrijwilliger meehielpen, kunnen zich nu opnieuw aanmelden.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.