De theatertournee van ‘Een Goed Jaar’ is uitgebreid met extra voorstellingen op 7 en 8 november in Almere, de thuisbasis van Theatergroep Suburbia.

Kunstlinie Almere Flevoland

Theatergroep Suburbia heeft in samenwerking met Kunstlinie Almere Flevoland extra voorstellingen geboekt op 7 en 8 november om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de vraag van het publiek.

“We zijn blij dat we kunnen spelen. De stad Almere moet blijven doordraaien en elders in het land willen we ook de theaters blijven bespelen. Ook voor 30 bezoekers,” aldus zakelijk leider Jos van Hulst.

Voorstelling

‘Een Goed Jaar’ is de nieuwe voorstelling van Theatergroep Suburbia, geschreven door Peer Wittenbols en geregisseerd door Rob Ligthert. Een Goed Jaar gaat over een hecht gezin in turbulente tijden. Het gezin wordt gespeeld door Anneke Blok, Paul R. Kooij en zijn twee echte kinderen; Kaatje Kooij en Piet Kooij.

Ook zijn in Schouwburg Amphion in Doetinchem extra voorstellingen geboekt; op 28, 29, 30 en 31 oktober. Deze zijn uitverkocht (per avond maximaal 30 bezoekers).

Foto

Een Goed Jaar voor Anneke Blok en Paul R. Kooij. Foto: Aangeleverd (uit archief).

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.