63

Directeur Floriade neemt afscheid

Peter Verdaasdonk is teruggetreden als directeur van Floriade Expo 2022. Dat meldt de Floriade BV. Met Pieter Cloo en het Floriade-team heeft Peter Verdaasdonk vanaf 2019 gebouwd aan het Expo-concept en de inrichting van de organisatie.

Ziek

Peter Verdaasdonk was dit jaar na een ziekteverlof teruggekeerd als directeur voor de Expo, maar heeft zijn taken niet meer volledig kunnen hervatten. “Verdaasdonk geeft aan het bijzonder jammer te vinden om nu terug te moeten treden. De Raad van Commissarissen en de aandeelhouder betreuren, maar respecteren zijn beslissing”, schrijft Floriade BV in een verklaring.

Tijdelijke vervanging

“Directeur Pieter Cloo blijft samen met het managementteam de leiding uitoefenen. Daarmee is de continuïteit van het project geborgd en kan de organisatie vol vertrouwen werken aan de realisatie van de projecten die nu in de uitvoeringsfase zitten”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant