53

Almeerder genomineerd voor verkiezing Schoonmaker van het Jaar

De finalisten voor de Golden Service Awards zijn bekend. De jury heeft deze week de namen van de twintig finalisten gepubliceerd. Onder hen ook Almeerder David Marfo. Hij werkt voor schoonmaakbedrijf CSU.

David

David is nu precies zo’n medewerker die elke leidinggevende graag in het team wil hebben”, aldus de manager van David. ”Als zijn manager over hem begint te praten, verschijnen er lichtjes in haar ogen. ”David is pas 21 jaar, maar dankzij zijn leergierigheid weet hij precies hoe alles werkt”.

David is een doorzetter, zowel binnen als buiten zijn werk: “Hij houdt niet van fouten maken en doet dat dan ook vrijwel nooit. Hij denkt met je mee en zelfs verder. Zoekt altijd naar oplossingen, denkt in mogelijkheden, is zelfstandig en het schoolvoorbeeld van proactief. En dan loopt hij ook nog élke dag met een grote glimlach rond”, vertelt de manager van David.

“En… ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar het zou zo kunnen zijn dat een aantal objectleiders weleens een klein beetje onenigheid met elkaar hebben gehad omdat zij David allemaal zo graag in hun team willen hebben. Als daaruit niet blijkt hoe gewild hij is, dan weet ik het ook niet meer!”

Bezoekje

De juryleden hebben nu de finalisten gekozen. Na deze ronde bezoeken de juryleden alle genomineerden. Op 3 december worden de vier prijzen uitgereikt. Niet alleen de Schoonmaker van het Jaar, maar ook het Schoonmaakteam, de Leidinggevende, én de Glazenwasser van het Jaar worden dan gekroond.

Zorgvuldige selectie

Op basis van diverse criteria werden de kandidaten, zoals Almeerder David Marfo, beoordeeld. Daarna selecteerde de jury vijf finalisten per categorie. Dat betekent niet dat de afgevallen kandidaten niet goed waren, benadrukt de jury. Integendeel: ”Uit de vele en hartverwarmende inschrijvingen blijkt dat er veel toppers in de schoonmaakbranche rondlopen. Ze zijn echt het gezicht van ons vak en we mogen terecht trots zijn op hen”.

Golden Service Award

De GSA hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform. Met dank aan de ambassadeurs die achter de Golden Service Awards staan. Dat zijn Numatic, Katrin, ICS Groep, SMB Willems, CSU, Gom, OSB en EW Facility Services. Zij maken deze verkiezing mede mogelijk.

Meer informatie over de verkiezingen en de andere finalisten is te vinden op de website van de Golden Service Award.

Foto’s

Ter illustratie (inclusief logo Golden Service Award). Foto door: Pixabay.com.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant