56

Nog tot en met 6 december: Expositie kunstenaars in coronatijden

Van 19 tot en met 6 december 2020 is er een bijzondere expositie te bekijken van kunstenaars in coronatijden. De expositie vindt plaats in bibliotheek Almere Stad.

Actueel

De expositie sluit uiteraard aan bij de actualiteit. Het draait om hele actuele vragen: “Het jaar 2020 is een jaar dat niet snel vergeten wordt. Het jaar waarin iedereen noodgedwongen thuis zat door het Covid19 virus, en waarin scholen, musea en bibliotheken gesloten werden. Wat betekende dit voor de hedendaagse kunstenaars? En wat was de invloed hiervan op hun werk? Dit is allemaal te zien in deze expositie”, schrijft de organisatie.

Waar en wanneer?

Er is onder meer werk te bekijken van fotografe Nina via Facetime en Jet. Zij maakte mondmaskers van keramiek. De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van bibliotheek Almere Stad aan het Stadhuisplein 101 in Almere. Meer informatie is te vinden via de website van de bibliotheek.

Foto

Ter illustratie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant