In de rubriek ‘Werk in de buurt’ dit keer aandacht voor vacatures van Stichting Regenboogbuurt.

Versterking gezocht

Heb je affiniteit met kleur en architectuur, cultuur en erfgoed? Wil je samen met Stichting Regenboogbuurt de bijzondere waarde van kleur in architectuur in het algemeen, en van de Regenboogbuurt in Almere in het bijzonder, onder de aandacht brengen en ernaar streven die waarde te borgen? Dan zoekt Stichting Regenboogbuurt jou. In de vacaturebank van de VMCA is een vacature te vinden. De stichting is op zoek naar versterking.

Snuffelaar gezocht

Stichting Regenboogbuurt zoekt daarnaast een snuffelaar. “Het Stadsarchief Almere bevat steeds meer materiaal. Foto’s, brochures, persberichten, etc. Stichting Regenboogbuurt zou daar graag gebruik van maken”, aldus de stichting in de vacature. “Weet jij de weg in het digitale stadsarchief (of wil je er de weg vinden), vind jij het een uitdaging om in het materiaal te grasduinen op zoek naar alles over de Regenboogbuurt, en alles wat je vindt voor ons te archiveren?”. Deze vacature is speciaal voor jou.

Wikipedia

Tenslotte zoekt Stichting Regenboogbuurt een Wikipediakenner. “Heb jij kennis van Wikipedia?
Dan bedoelen we niet of je er wel eens iets hebt opgezocht. We bedoelen of je weet hoe je pagina’s kunt bewerken, hoe je foto’s kunt toevoegen. Of je weet hoe je nieuwe pagina’s kunt maken over onderwerpen die op Wikipedia nog niet bestaan. Wil je je kennis met ons delen? Stuur dan gerust een berichtje”. Reageer via de vacature bij de VMCA.

Meer vacatures

Benieuwd naar meer vrijwilligersvacatures? Neem eens een kijkje bij de VMCA.

Betaalde baan

Natuurlijk begrijpen we dat veel Almeerders op zoek zijn naar een betaalde baan. Om die reden hebben we ook verder gekeken. Kijk eens op Jobsora of Twitter. Daar zijn veel vacatures te vinden.

Foto

Regenboogbuurt met de Rode Donders langs het water. Foto door: Nulzesendertig.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.